Muotoiltu rintaremmi

Empaattinen MK4 (eli tutummin muotoiltu) rintaremmi, on huolellinen sekoitus vanhoja ja hyväksi havaittuja valjasmuotoiluja; tässä on kevyitä materiaaleja jotka yhdistävät lujuuden, vähäisen huollon ja maksimaalisen mukavuuden. Ihanteellisen rintaremmin muodon tutkimusta on tutkittu huolellisesti muinaisen Kreikan ajurien päivistä lähtien. Kantavia alueita, sekä hevosen luuston ja lihasten anatomiaa, koskevat tutkimukset on otettu tämän valmistuksessa huomioon. Tuloksena on rintaremmi, jossa yhdistyvät täydellisen rintaremmin kantavuus, tehokkuus, keveys ja monipuolisempi ja säädettävämpi istuvuus. Muotoiltu rintaremmi toimii hevosen rakenteen kanssa sallimalla suuremman liikkumisvapauden lavan läpi, jolloin hevonen voi työntää vaunua niin, että raajan liikkeitä tai olkanivelen painetta rajoitetaan mahdollisimman vähän.

Vetoliinan-soljessa on nyt kääntyvä rengas, joka mahdollistaa mukavamman istuvuuden lavalle vetolinjasta riippumatta. Kaarevan muodon säilyttämiseksi Muotoiltu rintaremmi on valmistettu Zilcon -synteettisestä materiaalista, joka tarjoaa maksimaalisen lujuuden kovimmissakin maraton-olosuhteissa. Sen sisäpinnoilla on Zeather (Zilco-synteettinen nahka) -vuori memory foam -pehmusteella ja pikalukitus ruostumatonta terästä.

Tässä setissä mukana:

- Rintaremmi, Sään ylitysvyö, Martingaali ja Nopeat vetoliina liittimet (2 kpl), jotka kaikki ovat ostettavissa toki myös erikseen.

Muotoiltu rintaremmi -sarja on saatavana myös lisävarusteena Zilco Classic Single -valjaisiin.

Tätä yksittäistä rintaremmiä voidaan käyttää myös parissa - lisää vain pari (2 kpl) nopeita vetoliina liittimiä ja kiinnityshihna.

Pieni pony 308€

Pony 438€

Cob  474€

Full 475€

Vain mustana.

Valitse variaatio:

0,00 €