SKV -Lasten

Lasten Hit-Air paukkuturvaliivi. Lapsen vähimmäispainon on oltava 25 kg.

Hit-Air on airbag-tyyppinen turvaliivi, eli tutummin Paukkuliivi. Se antaa tehokkaan suojan käyttäjälleen putoamistilanteessa. Hit-Air on käytössä huomaamaton ja tarjoaa vapaan liikkuvuuden käyttäjälleen. Hit-Air voidaan lisäksi varustaa myös selkä- ja rintapanssareilla.

Hit-Airissa ilmatyynyt aktivoituvat putoamistilanteessa kun panoksessa (liivissä) oleva johto irtoaa. Se suojaa välittömästi niskaa, selkää, lantioita sekä rintakehää. Se on kätevä kiinnittää vaunuun pidemmän johdon avulla, niin kuskin kuin groomin.

Putoamistilanteen jälkeen etupuolen taskussa oleva pieni kaasupatruuna (CO2) irroitetaan, jolloin liivin ilmataskut tyhjenevät, tilalle vaihdetaan uusi patruuna (á 25€) ja liivi on taas valmis käyttöön!

Hit-Air -liivi sopii niin kuskille kuin groomillekin! Toki lisäksi; kenttäratsastukseen, esteratsastukseen, maastoratsastukseen, nuorten hevosten ratsastukseen, kouluratsastukseen, moottoripyöräilyyn...Hit-Air on japanilaisen Mugen Denkon kehittämä tuote. Mugen Denko on erikoistunut airbag-tuotteiden valmistukseen moottoripyöräilijöille ja kilpa-autoilijoille.

Se sopii myös käytettäväksi perinteisen turvaliivin päällä (esim. kenttäratsastuksessa maasto-osuudella perinteinen beta3 -tason liivi on pakollinen) jolloin se nostaa hurjasti pelkän turvaliivin turvatasoa!

Lisätietoja Hit-air liiveistä: 0400-465 304 / Devente Oy

https://www.devente.fi/hit-air-turvaliivi495,00 €