Valoterapiaa hevosille

Kestävyys ja laatu ovat yhtä tärkeitä tuotteemme kehitystyössä kuin toimivuus. Olemme luoneet vankan ja käytännöllisen muotoilun, joka suojaa hevosta jopa hoidon aikana (esim. jalkakääre).

LED-valohoito on tapa auttaa kehoa parantumaan itsestään. Infrapunahoito on uusi ja innovatiivinen valopohjainen menetelmä kivun ja tulehduksen hoitoon kehon eri osissa. (ennaltaehkäisevä tai akuutti)

Punainen / infrapunavalo vaikuttaa solujen mitokondrioihin-joita kutsutaan myös ''solujen voimalaitoksiksi'', jolloin ne alkavat uusiutua.

Laite ja käyttö:

Akut on turvallisesti kääritty ja kiinnitetty. Ledit on suojattu lialta, kosteudelta ja vaurioilta ohuella kannella, mikä ei tietenkään vaikuta itse hoitoon. Kansi voidaan puhdistaa vedellä ja pehmeällä liinalla. Kaikki Infrapower-tuotteet ovat erittäin helppokäyttöisiä! niissä on virtanappi ja väri-avusteinen ajastin. Voit valita hevosellesi 5 min, 15 min tai 30 min hoidon. Pidempi painallus kytkee Infrapowerin päälle tai pois päältä. Kun se palaa punaisena, se toimii 5 minuuttia. Toinen kevyt painallus ja painike vaihtaa väriä vihreäksi, sitten se käy 15 min tai taas kevyt painallus ja väri muuttuu siniseksi ja ajastin käy 30 min. 

Punavalo ja Infrapunavalo:

Infrapower-hoitotuotteet tarjoavat hoitoa punaisella ja infrapunavalolla.  Se toimii niin, että punainen / infrapunavalo vaikuttaa solujen mitokondrioihin - joita kutsutaan myös "solujen voimalaitoksiksi," jolloin ne alkavat uusiutua. Näkyvä punainen valo stimuloi tehokkaasti akupunktiopisteitä ja hoitaa haavoja sekä infektioita. Infrapunavalon-aallonpituus (ei näkyvissä) tunkeutuu syvemmälle ja auttaa tehokkaasti parantamaan pehmytkudosvaurioita, niveliä ja lihaksia. LED-valohoito on tapa auttaa kehoa parantumaan itsestään!

Infrapower on käyttänyt monivuotista kokemusta hevosten hoidosta ja hoitotuotteista hyväkseen, luodakseen uuden ja täysin optimoidun punavalo&infrapunatyökalun. Se on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä ammattilaisten, kuten teknikkojen, fysioterapeuttien, kiropraktikkojen, ratsastajien ja kouluttajien kanssa, jotta se täyttää kaikkien toiveet ja tarpeet.

Mihin:

Infrapunahoito on turvallinen ja tehokas tapa vähentää kipua ja hoitaa monenlaisia sairauksia. Se on turvallinen, tehokas, ekologinen ja lääkkeetön tapa pitkäaikaiseen kivunlievitykseen. Se auttaa myös parantamaan loukkaantuneita kehon osia. Infrapower:in käyttäminen voi tarjota useita etuja, joihin kuuluvat muun muassa kivunlievitys, tulehduksen vähentäminen ja loukkaantuneen kehon osan toiminnan palautuminen. Muita sairauksia, joita voidaan hoitaa infrapunahoidolla ovat muun muassa nivelkipu, niveltulehdus, lihaskipu, selkärangan vamma, hermokipu ja moni muu urheiluvamma.


Ajokaupan mallistosta löytyy hoitopatja mm. selkään, bootsi esim. kavion ympärillä olevaan hoitoon, tyynyn otsan,niskan,pään ja leuan hoitoon sekä kääreen jalkahoitoa varten. 

Parasta laatua! Toiminnallisuus ja Helppokäyttöisyys - ja vielä erittäin kohtuulliseen hintaan!